Fight Club Rush 8: Felipe Lima och Fernando Flores bjuder actionpackat krig!

✔ Fight Club Rush 8 avslutas med ett krig i tre ronder!

Fight Club Rush 8 (FCR 8) är över och i huvudmatchen fick vi se den svenska publikfavoriten Fernando Flores ta sig an den brasilianska talangen Felipe Lima.

FCR 8 är den första svenska galan att sändas på streamingjätten UFC Fight Pass, något som ytterligare adderade till den goda stämningen.

Det skulle inte dröja lång tid innan Flores och Lima rök ihop i huvudmatchen. Brasilianaren höll Flores på säkert avstånd och attackerade honom med kraftfulla slag och sparkar från start. “El Toro” Flores stod på sig men såg inte ut att hitta sin rytm.

Båda landade tidigt men det var Lima som landade de hårdare slagen. I takt med att matchen fortsatte så lade brasilianaren i en högre växel som lämnade svensken bakom. Ett flygande knä landade tidigt för Lima men Flores visade sitt krigarhjärta och lät sig inte överväldigas.


MISSA INTE: Fight Club Rush 8 – Fullständiga resultat och höjdpunkter!Felipe Lima vinner via enhälligt domslut

Lima visade stort tålamod efter att han skadat Flores i första ronden. Han fortsatte peppra svensken med både kropps- och huvudslag och försvarade Flores nedtagningar.

Brasilianaren försökte gång på gång att landa flygande knän, men Flores började istället att använda dem åt sina nedtagningsförsök. I slutet av första ronden började svensken att blöda kraftigt från Limas armbågar.

Rond två och tre såg Lima sätta ihop allt fler kombination mot huvud och kropp. Flores saktade ner men var med i matchen fram till slutet. Lima fortsatte dock att pressa på och visade prov på varför han anses vara en av de hetaste talangerna just nu.

Efter tre actionpackade ronder gav domarna vinsterna till Lima med siffrorna 30-24, 30-36, 30-24. Han har nu en vinstsvit på tio raka och kan förvänta sig fler toppmatcher framöver!

I en intervju med MMAnytt hyllade brasilianaren sitt svenska team Allstars Training Center och Flores krigarhjärta.

 – Han var riktigt tuff, sade Lima om Flores. Jag försökte avsluta honom i andra ronden.

– Nu är [Allstars] mitt team, det är mitt hem och min familj.


Kategorier
Fight Club RushSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara