Khabib: “Dana White har lovat mig något speciellt efter Justin Gaethje”

✔ Khabib öppnar upp om pension och nästa steg ✔ "Jag är inte i UFC för att tjäna pengar"

Lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov håller på att förbereda sig inför ytterligare ett titelförsvar då han tar sig an Justin Gaethje den 24 oktober, men UFC-chefen Dana White har stora planer efter det.

Trots att Khabib säger att han inte underskattar Gaethje så planerar han är att avsluta den amerikanska stjärnan. Han säger också att han antagligen inte kommer att pensionera sig efter UFC 254 och att hans största motivation inte är pengar.

 – Jag kommer avsluta Justin Gaethje i buren den 24 oktober, men efter det? Det är en mycket bra fråga. Vi får se. Du vet, jag älskar att tävla. Jag älskar att tävla med de bästa kämparna i världen. Det är därför jag är här. Jag är inte i UFC för att tjäna pengar. Jag har många affärsprojekt utanför UFC. Jag tjänar pengar.

– Jag tror inte jag går i pension (efter UFC 254), sa Khabib. Vi har ett par alternativ. Vi kommer att tänka på det efter denna match. Dana sa att han planerat något speciellt för mig. Jag sa till honom: ”Snälla, håll det för dig själv. Efter matchen kan vi prata. Men de sa: “vi har mycket stora saker planerade för dig efter denna match.”


Relaterat


Khabib vill inte ha med McGregor att göra längre

Enligt UFC-bossen White så var Khabib och Conor McGregor klara som tränare för den nya säsongen av The Ultimate Fighter. Men efter att “The Notorious” McGregor offentliggjorde privata meddelanden så valde dock Khabib att dra sig ur.

 – [Khabib] var redo att göra det tills Conor gjorde all den där skiten, sa White i en intervju med Barstool Sports.

– Jag hade nästan (matchen klar). Vi skulle göra The Ultimate Fighter på ESPN och få till den där jävla returmatchen. Men du vet, Conor förstörde det… Khabib sa “fuck honom.”

UFC försöker nu istället att boka en returmatch mellan McGregor och Dustin Poirier.

 

Vad tror du White har planerat för Khabib?

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Dana WhiteKhabib NurmagomedovSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara