Mayweather-chefen svarar McGregor – välkomnar rematch!

✅ Utspelet: "Vill han ha stryk igen så ..."

Det har snart gått två år sedan Conor McGregor och Floyd Mayweather gjorde upp i boxningsringen. Som de allra flesta vet tog den obesegrade boxaren hem en relativt enkel seger mot UFC-superstjärnan, som han avslutade i den tionde ronden.

Läs mer: Floyd Mayweather räknar in nya året med MMAnytt!

McGregor menar dock själv att han skulle ha en mycket större chans att vinna om de båda skulle ställas mot varandra i en returmatch. Det förkunnade irländaren under en intervju med Tony Robbins förra veckan.

– Jag tror att jag skulle vinna ett returmöte. Nu är jag faktiskt för ödmjuk – jag vet att jag skulle vinna, sade McGregor.

“Vet vad han behöver göra”

En som välkomnar ett returmöte är Leonard Ellerbe, vd för Mayweather Promotions.

– Det var intressant. Jag hade inte hört om det, men Conor McGregor vet att han alltid är välkommen för att få stryk. Jag har jättestor respekt för Conor, Dana White, och de killarna. Om Conor McGregor vill ha en match igen vet han vad han behöver göra, säger Ellerbe till TMZ Sports när han får höra om McGregors uttalanden.

Han fortsätter:

– Han behöver bara ringa Dana. Det är det enda han behöver göra. Jag kan inte tala för honom, men jag kommer att säga så här: Om Conor McGregor vill ha stryk igen så kommer inte Floyd att tacka nej, avslutar Ellerbe.

Drog in miljarder på förra mötet

Det finns många anledningar för båda atleterna att vilja köra en rematch. Det förra mötet blev den näst mest sålda PPV:n genom alla tider, och Mayweather beräknas ha tjänat ca 300 miljoner dollar (ca 2,8 miljarder kr) för mötet.

Läs också: McGregor reagerar på Mayweathers absurda comeback: “Vad i hela helvete?!”

Vad gäller McGregor uppger irländaren själv att han ska ha tjänat så mycket som 100 miljoner dollar (ca 955 miljoner kr) för supermatchen.

 

Vill ni se Mayweather vs. McGregor 2?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara