Sean O’Malley utmanad till ny match – blir hånad av motståndaren!

✔ Är detta den stigande stjärnans nästa motståndare?

Det verkar som att “Suga” Sean O’Malley (14-1) an komma att möta Brian “Boom” Kelleher (23-12) härnäst!

Kelleher gjorde nyligen ett inlägg på sociala medier på en bild på honom och O’Malley med texten “hon sa ja,” samt en ring-emoji. Med andra ord menar Kelleher att O’Malley accepterat en match herrarna emellan. Det är i dagsläget inte officiellt bekräftat från varken UFC eller O’Malley men det är åtminstone ett tydligt hån från Kelleher om inget annat.

Om matchen blir av, som Kelleher antyder på, kommer den med allra största sannolikhet att äga rum under UFC 269 den elfte december i Las Vegas.

Enligt uppgifter från MMA-journalisten Mike Heck är matchen långt ifrån spikad men O’Malleys coach Tim Welch är mer än öppen för den.HETAST JUST NU


Tackade nej till Frankie Edgar

O’Malley länkades först till en toppmatch mot den forne UFC-mästaren Frankie Edgar, avsedd för UFC 268 i New York den sjätte november. “Suga” ville dock inte tävla i New York på rund av de höga skatterna i delstaten och hamnade i en kortvarig dispyt med UFC:s matchmäklare Sean Shelby.

— Men ja, jag erbjöds en match i New York mot Frankie. Jag sa att om Frankie vill få stryk så kan han få det i Las Vegas i december, en månad senare. Men de ville att Frankie skulle slåss i New York, så de gav honom “Chito” (Marlon Vera). Att få Frankie Edgar på “Suga Show” hade varit stort för mig, men jag är inte alltför bekymrad.

Trots alla fördelar som medföljer ett möte med en veteranstjärna som Edgar verkar O’Malley vara nöjd med att möta lägre rankade motståndare än så länge.

O’Malley vann sina fyra första matcher i UFC på imponerande vis, men tog sedan ett snedsteg mot Marlon Vera. O’Malley verkade skada sitt ben under matchens gång, och blev sedan nerslagen och avslutad.

Sedan dess har dock O’Malley återvänt med bravur. Den unge amerikanen har avslutat både Thomas Almeida och Kris Moutinho i ensidiga prestationer.

Kelleher har haft blandade resultat i UFC med segrar mot fighters som Renan Barao, Ode Osbourne och Iuri Alcantara. Han har för tillfället vinster i två utav sina tre senaste matcher och kommer från en poängseger över Domingo Pilarte i sitt senaste framträdande.

 

Vill du se Sean O’Malley mot Brian Kelleher?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...