TÄVLING: Vinn en drömresa till Las Vegas – se UFC 219 live på plats!

Dags för ännu en spännande tävling med Ohmbet - nu har du chansen att få ta med dig en vän på en oförglömlig UFC-resa till Las Vegas!

Hur låter det att få ta med dig en vän till Las Vegas över nyår och uppleva storgalan UFC 219 live på plats? Inte så dåligt va?

Med lite tur kan det bli verklighet för just dig! Nu är det nämligen dags för nästa stora resetävling hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds!

I vinstpaketet ingår:

 

 • VIP-biljetter till UFC 219

  Två VIP-biljetter till UFC:s stora nyårsgala – UFC 219 – som äger rum i T-Mobile Arena den 30 december och bjuder på flera spännande toppmatcher. Du och en vän får P2-sittplatser, biljetter till invägningen, eventprogram, gift bags, fototillfälle med UFC-legender och öppen bar backstage!

 • Flygresa till och från Las Vegas

  Ohmbet bokar biljetterna, planerar och arrangerar hela resan i minsta detalj från din hemstad. Du behöver inte bekymra dig om något alls utan kan koncentrera dig helt på att njuta av en fantastisk resa som kommer att ge dig och din vän en upplevelse utöver det vanliga. Du och din vän flyger till Las Vegas den 28 december och åker tillbaka den första januari.

 • Fyra hotellnätter på MGM Grand

  MGM Grand Hotel & Casino kommer att vara ert hem under fyra oförglömliga nätter i Las Vegas. Ohmbet ser till att ni är i händelsernas centrum med nära till ”action”, festligt nattliv samt dina favoritfighters.

Så går du med i tävlingen:

Alla som placerar spel på MMA mellan perioden 13 november – 18 december har chansen att vinna denna eftertraktade resa där Ohmbet täcker alla kostnader.

Enklare än så kan det inte bli – placera ditt MMA-bet nu!

OBS! Du som är ny och öppnar ett konto hos Ohmbet kan självklart även utnyttja den grymma MMA-bonusen på hela 200% upp till 2000 kronor – sätt exempelvis in 1000 kronor så får du 3000 kronor att spela för! Bonuskod: NYTTVEGAS

Vinnaren presenteras den 18 december – läs mer om tävlingen här.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Sponsrat inlägg

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...