Khamzat Chimaev chockar – detta kan vara slutet för hans MMA-karriär!

✔ UPPDATERING: Dana White kommenterar inlägget: "Han är emotionell"

Khamzat Chimaev skrev nyligen ett inlägg på sin Instagram där det verkar som att han lägger handskarna på hyllan. Succésvensken kom att ta MMA-världen med storm under fjolåret med tre raka UFC-segrar, men har den senaste tiden kämpat mot covid-19.

Efter två rekordsnabba vinster i juli och en blixtsnabb KO-vinst över Gerald Meerschaert i september så bokades han in mot topprankade Leon Edwards.

Matchen ställdes dock in tre gånger, varav två gånger på grund av Khamzats problem med covid-19. Det gick till och med så långt att han fruktade för sitt liv. Såhär skrev Khamzat på sin Instagram om den senaste tiden och hur han ser på sin MMA-karriär.

 – Jag vill säga tack så mycket för att ni stöttat mig på min resa i denna sport. Jag tror att jag är klar. Ja, jag vet att jag inte tog bältet men det är inte den viktigaste segern i livet. Det kan komma att göra dig upprörd, men mitt hjärta och min kropp berättar allt. Jag vill säga ett stort tack till mitt team Allstars Training Center. Jag vill säga ett stort tack till UFC, skrev Chimaev på Instagram (via Google Translate).


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev)


HETAST JUST NU


Kommer Khamzat Chimaev att gå i pension?

UPPDATERING

Khamzat är just nu i Las Vegas och blir behandlad för effekterna av covid-19. Det är UFC som flugit dit honom och UFC-chefen Dana White kommenterade nyligen Khamzats inlägg.

Enligt White så har succésvensken inte pensionerat sig och allt berodde på att Khamzat inte följt instruktionerna från läkarna och blivit emotionell.

 – När han kom hit så tog läkarna hand om honom och de gav honom på prednison, vilket är en otäck jävla steroid, sa White till MMA Junkie. Så han tar prednison och han ska ta den här saken och chilla, koppla av och återhämta sig. Han gick in och började fanemej att träna idag, kände sig som skit, blev väldigt känslomässig och skrev det där.

– Han ska inte träna, men du vet, den här killen är en vilde. Han vill slåss som varje helg, och nu kan han inte ens träna. Han blev bara emotionell och skrev det där, men han pensionerar sig inte.


 

Tror du att vi får se Khamzat tillbaka i buren?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...