Khamzat hånar Conor McGregor – inför hans efterlängtade comeback!

✔ Kommer Khamzat och McGregor att någonsin dela bur?!

Conor McGregor är inte ett stort fan av det svenska stjärnskottet Khamzat Chimaev och känslorna är besvarade.

McGregor har bland annat kallat Stockholmsbaserade “Borz” Chimaev för “råttläpp” och Khamzat har vid flera tillfällen sagt att han inte gillar irländaren “som person”.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


Med bara dagar kvar till McGregors efterlängtade comeback är irländaren hetare än någonsin. Han kommer ta sig an Dustin Poirier i en returmatch som också agerar huvudmatch på UFC 257 den 23 januari.

Khamzat kommenterade en video som UFC lagt ut på Twitter och pikar på nytt superstjärnan:

 – Kycklingen är tillbaka!


HETAST JUST NU


UFC: Conor McGregor vs Khamzat Chimaev?

Hur troligt är det att Khamzat och McGregor kommer att dela bur i framtiden? Just nu så kommer det inte att vara särskilt aktuellt då McGregor har sagt att han kommer att fokusera på lättviktsklassen och Khamzat klättrat i welterviktsklassen.


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


Den 13 mars kommer den Khamzat att gå sin första huvudmatch då han tar sig an världstrean Leon Edwards. En gala där även hans lagkamrat Guram Kutateladze kommer tävla. Skulle Khamzat vinna kan en titelchans bli aktuell härnäst.

McGregor har i sin tur tävlat i welterviktsklassen så sent som i fjol och har också uttryckt en önskan att norpa bältet även där. Om “Borz” blir mästare i welterviktsklassen så kan en match mot McGregor bli ännu mer aktuellt.

Det är dock mycket som ska till och tills dess får ordkrigen ha sin gilla gång.

Kategorier
Conor McGregorKhamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...