NEJ! Malin Hermansson tvingas klappa ut – förlorar andra raka!

✔ Tog matchen på en veckas varsel

I natt steg svenska Malin “The Herminator” Hermansson in i buren än en gång och tog sig an kanadensiskan Corinne Laframboise. Dessvärre fick Hermansson utstå en tung förlust i UAE Warriors 19 i Abu Dhabi.

Inledningsvis öppnade Hermansson starkt med fin striking –  en av hennes största styrkor. Laframboise kämpade hårt för att få ner matchen till mattan men väl där vände Hermansson och hamnade på topp. Svenskan kopplade sedan en rear naked choke och var nära på att skrälla med en submission, men Laframboise klarade sig ur greppet.

I den andra ronden började Laframboise ta över då hon satte press stående och säkrade nertagning. Hermansson kämpade emot tappert men tvingades klappa ut till en armbar i den andra ronden.

– En veckas varsel och vi flög till Abu Dhabi för denna fantastiska show, skrev Hermansson via sociala medier. Jag är stolt över mig själv även om jag blev väldigt trött från start, detta är ett tufft spel. Min motståndare var mer än redo och gjorde sitt jobb, det finns inget mer att säga om det. Jag ångrar inte att jag tog matchen på kort notis. Om du är en proffsfighter är det ditt jobb att fightas – inte sitta i träningsrummet som många gör.

Hermansson tackade sedan UAE Warriors för möjligheten samt sitt team och management. Hermansson har nu förlorat två raka matcher – innan dess förlorade hon via ett jämnt domslut mot Elin Öberg.

“The Herminator” har dock visat sig vara en sann toppfighter villig att ta sig an tuffa utmaningar.


HETAST JUST NU


Blandade resultat för helgens svenskar

Det var flera svenskar som tävlade i helgen. Först ut imponerade Malmötalangen Ali Taleb med en brutal vinst via teknisk knockout över den betydligt mer erfarne Nawras Abzakh. Det prestationen gick av stapeln i UAE Warriors 17, dagen innan Hermanssons match. Taleb är nu obesegrad med tre raka segar via avslut.

Sedan gjorde Rostem “Kurdimus Prime” Akman debut i Cage Warriors mot obesegrade Ian Garry. Dessvärre var britten Garry snäppet vassare på fötterna och knockade Akman med en hög spark och slag i den andra ronden.

Tobias Harila gjorde också debut i Cage Warriors nästa kväll och tog sig an den erfarne skotten Aiden Stephen. Harila briljerade och knockade Stephen endast 1:14 in i den första ronden.

 

Vem borde Malin Hermansson möta efter förlusten mot Corinne Laframboise?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 57Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot


Söndag | 00:00 | UFC
1.37 - 3.21
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5712
Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot1.373.21
Neil Magny vs Shavkat Rakhmonov4.131.25
Josh Parisian vs Alan Baudot1.951.89
Thiago Moisés vs Christos Giagos1.422.95
Nate Maness vs Umar Nurmagomedov7.101.11
Chris Curtis vs Rodolfo Vieira1.632.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: Bellator 282

                                                                 
BellatorODDSSPELBOLAG
Gegard Mousasi match vinnare1.32
Johnny Eblen matchvinnare3.15
Cat Zingano match vinnare1.35
Pam Sorenson match vinnare3.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...