OFFICIELLT: Tobias Harila klar för sin nästa match i Cage Warriors!

✔ "Bad Intention" Harila återvänder till buren redan denna månad! ✔ Svensken hyllas av CW-chefen: "Breakout-stjärna!"

Den stigande svenska talangen Tobias Harila är klar för sin nästa match i Cage Warriors. Den brittiska MMA-organisationen utannonserade nyligen att “Bad Intention” Harila kommer att möta Cage Warriors-debutanten William Gomis under CW 125 den 26:e juni i London!

Mötet är Harilas andra match i Cage Warriors efter en strålande debut 20 mars då han knockade Aidan Stephen endast 74 sekunder in i första ronden. Den svenska fjäderviktaren utökade därmed sin vinstsvit till sju raka och fick stor eloge för sin prestation och krigarinstinkt.

En av dem som hyllar “Bad Intention” Harila är Cage Warriors-chefen Graham Boylan.

 — Tobias Harila var breakout-stjärnan i den sista trilogin. Han har gjort det ganska tydligt vad hans avsikter är: han vill ha fjäderviktstiteln och han kommer att få uppmärksamhet från toppkillarna i divisionen med en seger [mot Gomis].

— William Gomis kan förstöra festen. Han är en tuff fighter med förmågan att avsluta matcher, så jag är glad att se dessa killar ryka ihop.HETAST JUST NU


Cage Warriors 125: Tobias Harila vs William Gomis

27-åriga Harila representerar Västerås Fight Club och är mer än taggad inför möjligheten att slåss igen.

 — Det kommer att vara många som tittar och jag kan knappt bärga mig för att bjuda på en show, sade Harila. Ytterligare en knockout eller Fight of the Night är garanterad!

Gomis har just nu en vinstsvit på fyra matcher men har inte klivit in i buren på över två år. Han tar dock sin Cage Warriors-debut på största allvar.

— Att slåss i Cage Warriors-buren är en stor möjlighet för mig. Jag är en showman och jag vill visa alla att jag kan vara den bästa fjäderviktaren i divisionen.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Svenska FightersTobias Harila

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...