Joe Rogan garvar åt fansens galna memes: “Internet vinner igen”

✔ Joe Rogan välkomnar skratten - delar sina favoriter!

Joe Rogan är UFC:s mest kända kommentator, vilket också gör honom till något av en måltavla. Även veteraner—speciellt med över 24 år i tjänst—kommer dock att begå smärre misstag.

Ett utav “misstagen” han fått kritik för, om än med glimten i ögat, var hans intervju med Conor McGregor under UFC 264. “The Notorious” McGregor hade precis sett sig själv besegrad via benbrott mot Dustin Poirier och var mycket känslofull när han hade en pratstund med Rogan.

Rogan har i efterhand förklarat att enda anledningen till att han valde att intervjua McGregor var för att den irländska superstjärnan ropat till sig honom och begärde att få prata i mikrofonen. Trots Rogans förklaring har dock fansen inte hållit tillbaks med pikar och memes har minst sagt haglat över veterankommentatorn!

Som den komiker han är har han dock visat en stor dos självdistans. Till sina miljontals av följare delade Rogan med sig av sina favoritmemes och bjöd på ett gott skratt!


Image

Image


HETAST JUST NU


Inte första gången Joe Rogan mottar kritik

En kan föra argumentet att man inte ska intervjua en fighter som precis blivit knockad medvetslös, något som Joe Rogan tidigare sagt att han aldrig kommer göra igen. Det uttalandet kom efter UFC 203 där vi fick se Stipe Miocic försvara titeln mot Alistair Overeem. Holländaren Overeem blev som bekant knockad av Miocic i första ronden och var fortfarande påtagligt förvirrad när Rogan valde att intervjua honom.

Det hela blev pinsamt när Overeem med största säkerhet påstod att Miocic tidigare i ronden hade klappat till en giljotin, men att domaren inte hade uppfattat klappen. När Rogan bad att få se reprisen från det specifika tillfället så indikerade dock inget att Miocic hade klappat.

Nästan ett år senare repeterade Rogan sitt misstag när han valde att intervjua Daniel Cormier direkt efter sin match mot Jon Jones. Cormier hade precis sett sig själv bli avslutad via KO och var mycket emotionell när han med tårar i ögonen försökte förklara vad som hade gått snett i fighten. Detta var en händelse som Rogan efteråt uttryckt att han ledsamt ångrar. Han gick även ut på sociala medier med en ursäkt till Cormier.

Sen dess har det blivit som en outtalad regel att inte intervjua fighters som precis blivit knockade, oavsett kommentator.

 

Borde Rogan ha avstått från att intervjua McGregor?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Joe RoganSenaste NyttUnderhållning

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...