Foto: Mazdak Cavian

Fernando Flores svarar Michel Ersoy: “Min nästa fight ska va i min viktklass”

Efter sin vinst på Superior Challenge riktade Michel Ersoy en utmaning mot Fernando Flores. Nu får han svar av “El Toro”.

Allstars-fightern Michel Ersoy (6-3) var en av alla svenskar som bjöd på en imponerande insats under Superior Challenge 14, som ägde rum i Eriksdalshallen i Stockholm under lördagen.

Fjäderviktaren ställdes där mot fransmannen Fabien Gallinaro (2-4) och gick segrande ur matchen via submission i den andra ronden.

”Din bitch, kom igen motherfucker, en gång till”

Vinsten markerade Ersoys återkomst till vinstkolumnen, efter att tidigare i år ha förlorat ett enhälligt domslut mot landsmannen Fernando Flores (3-1) på Scandinavian Fight Nights.

Foto: Mazdak Cavian

Ersoy är nu tillbaka i vinstkolumnen efter att ha förlorat en underhållande match mot Flores, som hoppade upp en viktklass inför fjäderviktsmötet. Foto: Mazdak Cavian

I sin segerintervju med MMAnytt gick Ersoy ut och riktade hårda ord mot Flores. Han kallade honom “bitch”, “motherfucker” och begärde att få en returmatch mot den Renyi-baserade bantamviktaren.

“Måste kännas frustrerande att inte kunna ställa sig upp”

Nu har “El Toro” svarat på utmaningen via sin Facebook-sida:

Citat från min förra motståndare : ”Jag vill jättegärna gå en match mot Fernando Flores om han vågar”, sa Ersoy innan han skickade iväg ett meddelande direkt till Flores. ”Din bitch, kom igen motherfucker, en gång till.”

Jag satt mig i bilen och bilade ner till Stockholm Scandinavian Fight Nights och gick upp en viktklass för att få mig en omgång stryk på borta plan. Så här ser nästan hela fighten ut, måste kännas frustrerande att inte kunna ställa sig upp mot en b&%¤h och m!¤#%&#%#&ker som mig Michel Ersoy

Om ni undrar hur träningen går, så hittar ni mig på Renyi eller på jobbet eller hemma med min familj. Min nästa fight ska va i min viktklass.

Han la även in ett videoklipp från herrarnas senaste match i inlägget:

Flores Vs Ersoy

Citat från min förra motståndare : ”Jag vill jättegärna gå en match mot Fernando Flores om han vågar”, sa Ersoy innan han skickade iväg ett meddelande direkt till Flores. ”Din bitch, kom igen motherfucker, en gång till.” Jag satt mig i bilen och bilade ner till Stockholm Scandinavian Fight Nights och gick upp en viktklass för att få mig en omgång stryk på borta plan. Så här ser nästan hela fighten ut, måste kännas frustrerande att inte kunna ställa sig upp mot en b&%¤h och m!¤#%&#%#&ker som mig Michel ErsoyOm ni undrar hur träningen går, så hittar ni mig på Renyi eller på jobbet eller hemma med min familj. Min nästa fight ska va i min viktklass. MMAnytt.se , Kimura.se , mmaViking.com , AtSteve Duncan, Battle of Botnia

Publicerat av Fernando "El Toro" Flores den 9 oktober 2016

Inte första gången en tyngre fighter utmanar honom

Detta är inte första gången Flores blir utmanad av en fjäderviktare från Allstars. SFN-mästaren Mohammad Babadivand (5-0, 1 NC) utmanade honom framför publiken i Solnahallen i somras, på grund av ett uttalande som Umeåbon gjorde i en tidigare intervju med MMAnytt.

Flores vill dock få matcher i sin rätta viktklass och har endast gått upp i vikt tidigare på grund av svårigheter att hitta motståndare.

Omslagsbild: Mazdak Cavian

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Fernando FloresMichel ErsoyNyheterRekommenderatSenaste NyttSuperior ChallengeSvenska NyheterVideoZ-Klistrad artikel

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
2 Kommentarer
 • Danne
  10 October 2016 at 04:25

  Rätt Flores, stå på dig. Barnsligt av Ersoy att dra till med öknamn för att få till en returmatch. Finns andra sätt, som redan Flores påpekat.

 • tommy
  10 October 2016 at 06:31

  Hahaaaa! badass jävla svar av Fernando. Dominans i buren och utanför.

 • Svara

  UFC ODDS
  UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
  Rob Font vs José Aldo1.652.30
  Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
  Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
  Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
  Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
  18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
  Senaste kommentarerna
   Kommande galor
    Omröstning

    Vem blir första svenska UFC-mästare?

    Visa resultat

    Loading ... Loading ...