Här hamnar Khabib Nurmagomedov i tjafs – med Artem Lobov

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Se Khabib Nurmagomedov och Artem Lobov drabba samman inför helgens UFC 223!

Det är fight week och alla fighters har nu anlänt i Brooklyn, New York inför sina matcher på helgens storgala – UFC 223. Det dröjde inte länge innan det hettade till mellan de två ryssarna Khabib Nurmagomedov och Artem Lobov, som började tjafsa med varandra och tvingades separeras av UFC-representanter på ett hotell.

Allt fångades på film av tränaren Rick Little, som befinner sig i Brooklyn för att coacha Michael Chiesa i matchen mot Anthony Pettis. Kolla in videon ovan!

Nurmagomedov har tidigare hamnat i bråk med Conor McGregor, som är Lobovs träningspartner och nära vän. Vad som låg till grund av tjafset mellan Nurmagomedov och Lobov är dock oklart.

UFC 223: Holloway vs. Khabib äger rum i Barclays Center under lördagsnatten. I galans huvudattraktion får vi se Nurmagomedov göra upp mot fjäderviktsmästaren Max Holloway i en match där det officiella lättviktsbältet står på spel. Lobov tar sig an Alex Caceres i en fjäderviktsdrabbning på underkortet.

Kategorier
Senaste NyttVideo

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah