Video: Anderson Silvas son vinner kickboxningsdebut på 12 sekunder!

✔ Vinner matchen med första sparken!

Kalyl Silva, son till UFC-legendaren Anderson “The Spider” Silva, har hittills börjat leva upp till sitt fars arv i oktagonen.

Den 22-årige yngsta sonen till den forne UFC-mästaren har onekligen ha kampsport i blodet. Kalyl gjorde nyligen sin debut i amatörkickboxning och gjorde inget annat än att briljera. 22-åringen ställdes mot Anthony Reynaga och vann på ett sätt som påminner om “The Spiders” mest spektakulära segrar.

Endast ett par sekunder efter att matchen inletts slänger Kalyl  iväg en hög spark som sänker motståndaren. Reynaga reste sig upp men vinglade mycket vilket tvingade domaren till att bryta matchen endast 12 sekunder in i den första ronden!

Se den korta matchen nedan!


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Vendel-Martinez (@vendelmartinez)


HETAST JUST NU


Från fattigdom till rikedom: “Det är så galet”

Kalyl och Anderson är dock inte de enda i Silvafamiljen som har fighting i blodet. Den äldsta sonen Gabriel Silva har också gett sig på amatörkickboxning och har hittills hunnit med tre matcher.

Med tanke på den erfarenheten och det kontaktverket som den forne UFC-mästaren har finns det goda anledningar att tro att hans söner kommer bli lyckade inom kampsport. Det har dock varit en otrolig resa från  fattiga områden i Brasilien till att numera leva ett välförtjänt lyxliv i Los Angeles.

– Det är bara så galet, sade Kalyl i en äldre intervju med UFC. När jag lägger mig i sängen för att sova tänker jag fortfarande på allt detta och jag kan inte finna orden att förklara det. Vi brukade bo i en etta, han jobbade på en restaurang, och nu är vi här. Det är så galet!

Kan Kalyl Silva gå långt som MMA-fighter?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...