“Älskar att vara underdog!” MMAnytt Fokus: Bilal Musa – Avsnitt 2

🎥 VIDEO + TEXT ✅ Missa inte det andra avsnittet av den nya serien av MMAnytt Fokus ✅ Häng med under kall och mörk natträning

"Älskar att vara underdog!" MMAnytt Fokus: Bilal Musa – Avsnitt 2

"ÄLSKAR ATT VARA UNDERDOG!"Missa inte avsnitt 2 av MMAnytt Fokus där vi följer Malmöfightern Bilal Musa inför helgens Superior Challenge 18!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 26 november 2018

I den andra delen av MMAnytt Fokus med Malmöfightern Bilal Musa fortsätter vi att följa veteranen inför sin comeback på Superior Challenge 18. I det andra avsnittet fortsätter den unika träningen på Golden Leaf Muay Thai tillsammans med Thaiboxaren och MMA-fightern Martin Akhtar, för att sedan fortsätta under den mörka kvällen i en av Malmös mest kända parker.

Se avsnitt 1 nedan!

"I'm gonna deliver, mortherfuckers!" MMAnytt Fokus: Bilal Musa – Avsnitt 1

I nya säsongen av MMAnytt Fokus följer vi Bilal Musa inför mötet med Serdar Altas på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen. NU kan ni fans följa med bakom scenerna under träning, med vänner och familj samt mycket mer! Missa inte MMAnytts egna Embedded-serie!

Publicerat av MMAnytt.se Söndag 25 november 2018

MMAnytt Fokus: Damir Hadzovic

MMAnytt Fokus: Pannie Kianzad 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...