Talangen ryter till mot fuskarna – vill se hårdare tag mot doping i Sverige!

✅ Stjärnskottet tror att 90 % av alla MMA-fighters är dopade: "Avskyr det ..."

Bartosz Wojcikiewicz är riktigt less på all doping inom MMA. Och den obesegrade talangen tror knappast att det bara sker bland världstoppen.

– Vi vet att det är många som gör det, jag skulle nästan kunna säga 90 procent. Jag tycker inte om fuskare, säger Bartosz Wojcikiewicz bland annat i en exklusiv intervju med MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez, efter att ha tillfrågats om sina tankar kring den tidigare UFC-mästaren TJ Dillashaws dopingskandal.

“Kom och testa mig vilken dag som helst”

I Sverige är dopingkontrollerna striktare än i många andra länder. Men Wojcikiewicz tycker inte att det räcker.

– Jag önskar att det fanns mycket mer dopingkontroller just på svensk mark också, så att alla testas. Kom och testa mig vilken dag som helst, det här är en “beast of nature” alltså från Polen – direkt från Polen. Inge steroider, inge EPO eller någonting sånt där här. Jag avskyr det där, fortsätter han.

Wojcikiewicz går match mot Wilbert Huaman på Superior Challenge 19 i morgon, som äger rum på Cirkus i Stockholm. Kolla in hela intervjun i videon ovan!

På jakt efter biljetter till Superior Challenge 19? Besök då den här länken!


LÄS MER: Superior Challenge 19 – Matchkort, Tider och Stream


Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...