Alan "The Brazilian Viking" Carlos. Foto: Unique Capture/MMAnytt

Cage Warriors 93: Alan Carlos besegrar TUF-veteranen

✅ "The Brazilian Viking" återvänder till segerspåret i Göteborg

Cage Warriors 93 pågår för fullt i Lisebergshallen i Göteborg i skrivande stund och nyligen fick vi se ett mellanviktsmöte mellan den Sverige-baserade brasilianaren Alan Carlos och den tvåfaldige “The Ultimate Fighter”-deltagaren Norman Paraisy från Frankrike.

Det blev en relativt händelselös match som gick tiden ut. Alla tre poängdomare hade Carlos som vinnare och han tog sig därmed segrande ur matchen via enhälligt domslut.


RELATERAT: Cage Warriors 93: Liveresultat och Play-By-Play


I sin play-by-play-rapportering skriver MMAnytts Johan Taliercio:

Mellanvikt: Br Alan Carlos vs. Norman Paraisy Fr

Rond 1:

Paraisy får in en legkick och följer upp med en till. Carlos träffar Paraisy och trycker upp honom mot buren, men Paraisy tar sig loss och de båda möts i mitten igen. Paraisy halkar när han försöker sig på en hög spark, Carlos jagar men får inte in något nämnvärt.

Carlos träffar en fin pushkick när Paraisy rör sig mot honom. Paraisy missar en combo som han avslutar med en legkick som går in. Paraisy träffar ännu en fin legkick men Carlos kontrar med några fina slag. Efter lite avvaktande stormar Paraisy mot Carlos, men fransmannen tappar munskyddet och de båda möts i mitten igen.

Carlos missar en hård krok och får äta några slag från Paraisy som straff. Han fortsätter sedan pressa fransmannen, som cirkulerar längs burens staket. Carlos missar två slag och ronden är slut.

Rond 2:

Carlos får fort in en benspark och går in mot fransmannen som svarar med en egen benspark. Paraisy fortsätter jobba med legkicks och svingar några krokar som missar Carlos precis. Carlos får in ett fint slag, men Paraisy pressar honom mot buren och lägger en till ordentlig legkick. Carlos högra ben är väldigt svullet just nu.

Den här gången fångar Carlos fransmannens benspark och får ner honom på marken. Där får han in lite ground and pound innan Paraisy skakar sig loss och tar sig upp. Paraisy försöker komma in nära Carlos, som kontrar honom med ett slag. Carlos pressar Paraisy men de båda möts till slut i mitten. Nu är det i stället Paraisy som pressar och får in några träffar.Paraisy får sedan in en fin höger-vänster-combo innan Carlos lägger några kroppssparkar, som träffar, men inte helt perfekt.

Rond 3:

Carlos får in en legkick, Paraisy fintar och försöker komma nära, men Carlos hoppar undan. Carlos får in en rak höger, och Paraisy får in ännu några bensparkar. Paraisy försöker få in en combo men missar. Carlos träffar med en benspark som han följer upp med några fler slag och en uppercut.

Paraisy får fortsatt in flera bensparkar på Carlos sargade högerben. De båda utbyter slag och Carlos börjar jaga lite, men ingen ser ut att vara i riskzonen för ett avslut som det ser ut just nu med en minut kvar. Paraisy backar undan och Carlos får avlossa några sparkar och slag mot fransmannen mot buren. Carlos börjar därefter showa och håller sina händer bakom ryggen ”McGregor-style”. Carlos jagar Paraisy under de sista 10 sekunderna, men får inte in något nämnvärt.

Vinnare: Alan Carlos via enhälligt domslut 

“The Brazilian Viking” återvänder därmed till vinstkolumnen och står nu med ett matchfacit på 13-9. Paraisy har själv förlorat tre raka matcher och står nu med totalt 15 vinster, sex förluster, två oavgjorda matcher och en No Contest i proffskarriären.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...