Cage Warriors 93: Se Håkon Foss GALNA avslut!

✅ VIDEO: Svensken vinner i brutal stil på Cage Warriors 93

Cage Warriors 93 pågår för fullt i Lisebergshallen i Göteborg och alldeles nyss fick vi se den Norge-baserade svensken Håkon Foss ta sig den brittiske veteranen Jack Mason i ett spännande welterviktsmöte, som var den sista matchen på galans underkort.

Foss tog sig ur matchen som segrare efter ett brutalt avslut i den första ronden. Kolla in videon nedan!


Relaterat:


I sin play-by-play-rapportering skriver MMAnytts Johan Taliercio:

Weltervikt: Gb Jack Mason vs. Håkon Foss No

Rond 1:

Efter lite avvaktande lägger Foss några jobbar följt av en legkick. Mason försöker få tag i Foss, som straffar honom med några kombinationer. Foss får ut det bästa av utväxlingarna hittills, till publikens stora förtjusning.

Foss fortsätter träffa med bensparkar och får sedan in en hög spark följt av ett flygande knä som skakar Mason rejält. Det som följer är en kavalkad av haymakers från Håkan Foss mot en knappt försvarandes Mason, ända till domare Goddard sett nog och går emellan.

Vinnare: Håkon Foss via TKO (slag) rond 1

Foss återvänder därmed till vinstkolumnen och står nu med ett professionellt matchfacit på 9-5.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara