Få en inblick i världens bästa MMA-landslags förberedelser inför EM!

? VIDEO+TEXT ✅ Exklusivt reportage om landslaget inför de stundande europeiska mästerskapen i Bukarest ✅ Låt oss tillsammans stötta vårt landslag till större framgångar än någonsin!

Sveriges bästa landslag – alla sporter – sett till antal medaljer, är det svenska landslaget i amatör-MMA. På söndag flyger idrottarna ner till Bukarest i Rumänien inför turneringen som drar igång nu på måndag.

Inför galan har MMAnytt dels i april besökt Bosöns Elitidrottscenter på Lidingö för att göra intervjuer och kolla in formen hos atleterna.

Under maj och juni har vi dessutom besökt några av de landslagsaktuella idrottarna på deras klubbar för att snacka lite om formen inför EM, deras förväntningar och hur man egentligen hanterar vikten under ett mästerskap där man väger in flera gånger.

EM-guldmedaljören från 2016 Renato Vidovic återfinns i 2018-års trupp


LÄS MER: Möt världens bästa MMA-landslag – här är den svenska EM-truppen


Landslaget åker till Bukarest för att delta i amatör-EM som anordnas av IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation) där Sverige har stått i särklass sedan 2015. Vi toppar alltid medaljlistorna och är alltid högt seedade inför varje turnering.

De svenska atleterna åker inte bara till EM och VM för att tävla – de ställer även upp i både asiatiska och afrikanska mästerskapen – där de skördat stora framgångar.

Alla atleter är rörande överens om frågan varför det svenska folket ska titta: Vi är bäst, har underhållande matcher och presterar alltid på topp – precis som i alla andra sporter behöver MMA-landslaget de svenska fansens support!

“Vi är det bästa landslaget i alla sporter. Vi tar fler medaljer än fotbollslandslaget, handbollslandslaget och vi har varit bäst i flera år. Missa inte detta!”

Streamas via IMMAF:s plattform

Alla matcher kommer att visas på IMMAF.tv och kostar endast 50 kr för hela turneringen med start måndag – då sparkar amatör-EM igång med kvartsfinaler för juniorer och öppningsomgången för seniorerna. Låt oss visa vårt stöd för vår favoritsport – och vårt land – på sociala medier och genom IMMAF:s hemsida!

Spana in reportaget i videorutan nedan!

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
ExklusivtMMA-landslagetSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...