Få en inblick i världens bästa MMA-landslags förberedelser inför EM!

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Exklusivt reportage om landslaget inför de stundande europeiska mästerskapen i Bukarest ✅ Låt oss tillsammans stötta vårt landslag till större framgångar än någonsin!

Sveriges bästa landslag – alla sporter – sett till antal medaljer, är det svenska landslaget i amatör-MMA. På söndag flyger idrottarna ner till Bukarest i Rumänien inför turneringen som drar igång nu på måndag.

Inför galan har MMAnytt dels i april besökt Bosöns Elitidrottscenter på Lidingö för att göra intervjuer och kolla in formen hos atleterna.

Under maj och juni har vi dessutom besökt några av de landslagsaktuella idrottarna på deras klubbar för att snacka lite om formen inför EM, deras förväntningar och hur man egentligen hanterar vikten under ett mästerskap där man väger in flera gånger.

EM-guldmedaljören från 2016 Renato Vidovic återfinns i 2018-års trupp


LÄS MER: Möt världens bästa MMA-landslag – här är den svenska EM-truppen


Landslaget åker till Bukarest för att delta i amatör-EM som anordnas av IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation) där Sverige har stått i särklass sedan 2015. Vi toppar alltid medaljlistorna och är alltid högt seedade inför varje turnering.

De svenska atleterna åker inte bara till EM och VM för att tävla – de ställer även upp i både asiatiska och afrikanska mästerskapen – där de skördat stora framgångar.

Alla atleter är rörande överens om frågan varför det svenska folket ska titta: Vi är bäst, har underhållande matcher och presterar alltid på topp – precis som i alla andra sporter behöver MMA-landslaget de svenska fansens support!

“Vi är det bästa landslaget i alla sporter. Vi tar fler medaljer än fotbollslandslaget, handbollslandslaget och vi har varit bäst i flera år. Missa inte detta!”

Streamas via IMMAF:s plattform

Alla matcher kommer att visas på IMMAF.tv och kostar endast 50 kr för hela turneringen med start måndag – då sparkar amatör-EM igång med kvartsfinaler för juniorer och öppningsomgången för seniorerna. Låt oss visa vårt stöd för vår favoritsport – och vårt land – på sociala medier och genom IMMAF:s hemsida!

Spana in reportaget i videorutan nedan!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtMMA-landslagetSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...