Guram Kutateladze – Sveriges nästa UFC-fighter?

✔ Gjorde MMA-debut som 9-ÅRING (!) ✔ Exklusiv intervju

Nyligen kunde MMAnytt avslöja att Guram Kutateladze, 28, närmar sig ett UFC-kontrakt och ser ut att bli nästa svensk i den världsledande MMA-organisationen.

Nu bekräftar Kutateladze själv att det förs diskussioner mellan hans management och UFC:s matchmaker Sean Shelby. Han vill inte säga för mycket innan ett avtal har slutits – men säger att han hoppas göra sin debut på så kallade “Fight Island” i Abu Dhabi under oktober månad.

– Det skulle betyda allt för mig, säger Guram Kutateladze till MMAnytt.

Kutateladze representerar den stjärnspäckade Stockholmsklubben Allstars Training Center och står för närvarande med åtta raka segrar. I sin senaste fight knockade han den tidigare UFC-fightern Felipe Silva redan i den första ronden.

När du fick den vinsten, kände du liksom att nu har du visat att du håller UFC-nivå? Just för att han hade kört i UFC tidigare och så …

– Ja, såklart. Man visar sig och det blir ju så, säger han.

I den exklusiva intervjun berättar Kutateladze också om hur han gick sin första MMA-fight i Ryssland vid endast nio års ålder, hur han nästan hamnade på förra höstens UFC-gala i Köpenhamn och mycket mer. Spana in videon nedan!

Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva MMA-videos!


Mer om Guram Kutateladze på MMAnytt:


 

Kategorier
ExklusivtGuram KutateladzeSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara