Svenske stjärnans varning – till Mike Tyson

✔ "Vill man verkligen möta en sån kille?"

Boxningsikonen Mike Tyson planeras göra comeback i ringen och ser ut att vara i otrolig form. 53-åringen har visat att han fortfarande har rejält med krut i nävarna i ett par träningsvideos som hela fightingvärlden pratar om.

Nu hyllas tungviktslegendaren även av Sveriges just nu hetaste boxningsstjärna, Otto Wallin, 29. Medan Wallin är positivt inställd till att Tyson ska gå uppvisningsmatcher – så är han samtidigt orolig för huruvida ikonen kommer klara av att hålla tillbaka.

– Jag har sett klippen, säger Wallin i en exklusiv intervju med MMAnytt och fortsätter:

– Han ser ju livsfarlig ut, nästan som förr i tiden. Det är kul att han verkar vara i bättre form och det mår han säkert bra av i både kroppen och huvudet.

Wallin har däremot svårt att se att boxningsikonen kommer kunna tygla sig i en uppvisningsmatch – när det väl börjar svingas.

– Jag är för att han ska träna, men jag skulle inte vilja se att han går en massa tuffa matcher. Kanske uppvisningsmatcher om de kan undvika att slå så jäkla hårt. Men det undrar jag om Tyson verkligen klarar av.

– Jag skulle tro att när Tyson väl går upp i ringen och börjar bli träffad med några smällar så kommer han få svårt att hålla tillbaka, menar Wallin.

Se Mike Tyson träna för comebacken i klippet nedan (via YouTube):


LÄS MER: Larmet: Mike Tyson kan dö

LÄS ÄVEN: Anledningen till Mike Tysons comeback kommer ge dig rysningar


Otto Wallin mot Mike Tyson?

Wallin berättar vidare att han redan i ung ålder såg upp till Tyson. Dock är han inte lika säker på att han skulle vilja möta honom idag.

– Vill man verkligen möta en sån kille? Han ser ju bra ut på klippen men i hans sista matcher i karriären såg han inte särskilt bra ut. Då förlorade han mot killar som han normalt skulle ha knockat, så jag tror att hans bättre dagar är förbi, menar Wallin.

Wallin håller just nu på att förbereda sig inför sin återkomst till ringen efter sin senaste fight mot världsstjärnan Tyson Fury. Även om svensken förlorade den matchen så överraskade han många med sin insats då han visade att han tillhör det absoluta toppskiktet av tungviktarna i världen.

Det är ännu inte klart när Wallin ska gå sin nästa match, men det lutar åt att vi kommer att få se Sundsvallssonen tillbaka i ringen redan till hösten.


LÄS MER: “Vikingakrigaren” Otto Wallin hyllas för sin insats mot Tyson Fury

LÄS ÄVEN: Rasar efter svenskens förlust: “Hade brutits – men inte här”


Håll utkik på MMAnytt.se för mer från vår exklusiva intervju med Otto Wallin inom kort!

Kategorier
ExklusivtMike TysonSenaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...