Robin Roos om superfighten mot Adam Westlund: “De vill inte ta matchen”

✅ Har bokats två gånger - men aldrig blivit av

Västerås Fight Clubs Robin Roos andra proffsmatch var först tänkt att bli det efterlängtade svenskmötet mot Söders Fight Gyms Adam Westlund. Superfighten var bokad som huvudmatch på Galan – Lord of the Cage i Gävle förra månaden, men ställdes in bara dagar innan på grund av Westlunds otäcka skada.


LÄS MER: Skräckskadan ställer in helgens superfight


I helgen gick Roos istället match mot Nacka Dojos Jeanpier Basuri på Superior Challange 19, och vann via teknisk knockout efter två hårda ronder. Efteråt bekräftade “Pretty Boy” att han härnäst är bokad att fightas på Fight Club Rush 5, som äger rum i Västerås den 31 augusti.

Foto: Stefan Romare/MMAnytt

“Vill han så finns den fortfarande kvar”

Någon motståndare är ännu inte bokad. FCR hoppades kunna boka om Roos vs. Westlund som huvudattraktion, men enligt Roos har Westlunds team tackat nej till förslaget.

– Vi hade ju diskussionen om Adam Westlund. Så som jag hört det så kommer de inte komma, de vill inte ta den matchen. Vill han så finns den fortfarande kvar liksom, det kan jag säga, sa Robin Roos i segerintervjun med MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez.

Enligt källor till MMAnytt kan Westlund fortfarande inte träna ordentligt efter olyckan, där han – utan skydd – blev knäad i skrevet när han sparrades på klubben.

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem är det hetaste framtidsnamnet i MMA-Sveriges just nu?

Visa resultat

Loading ... Loading ...