Sebastian Gonzalez: “Vill möta TJ Dillashaw”

🎦 VIDEO+TEXT ✅Exklusiv intervju med landslagsfightern Sebastian Gonzalez ✅ Tränar på Red Line i Malmö ✅ Inspireras av Michael Chandler och TJ Dillashaw

I slutet av april var MMAnytt på plats på Bosöns Elitidrottscenter i Stockholm för att vara med under MMA-landslagets uppladdning inför EM i Rumänien och VM i Bahrain senare i år.

Vi passade då på att ta ett snack med flugviktaren Sebastian Gonzalez som är aktuell för EM och han berättade bland annat att han inspireras av UFC:s bantamviktsmästare TJ Dillashaw som även är hans drömmotståndare. Dessutom har han en taktik för att slå Dillashaw.

“Khabib-style, all the way” sade Gonzalez till MMAnytt.

Se den exklusiva intervjun med Gonzalez, samt träningsmontage i videorutan nedan!

MMAnytt presenterar: Sebastian Gonzalez

Flugviktaren Sebastian Gonzalez representerar Redline i Malmö och MMA-landslaget och är aktuell för EM i Rumänien samt VM senare i år.MMAnytt.se var på plats på Bosön Elitidrottscentrum för att ta tempen på landslaget inför det stundande mästerskapet och passade på att ta en pratstund med Malmö-produkten från Norrtälje.

Publicerat av MMAnytt.se den 2 maj 2018

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...