Tobias "Bad Intention" Harila

Tobias Harila klar för två nya matcher – går titelfight i Wales

✅ Västeråstalangen tillbaka efter tuffa förlusten - fightas två helger i rad ✅ Förklarar beslutet: "Insåg att jag börjat bli en pussy" ✅ Tränaren: "Kommer vara en vecka mellan matcher - vi skiter i och skrattar"

Tobias Harila är klar för sin nästa match. Och sin nästnästa likaså.

Den 24-årige Västeråstalangen kommer först bege sig till Lazarevac, Serbien, för att fightas på Collision Fighting League 4 den första december. Motståndaren har inte offentliggjorts ännu – men MMAnytt kan nu avslöja att Harila möter Nebojsa Bogdanovic från Montenegro.

Uppdatering: Matchen är nu officiell.

Collision Fighting League: Tobias " Bad Intention" Harila vs. Nebojša BogdanovićLazarevac 1. December!

Publicerat av Tobias " Bad Intention" Harila Onsdag 21 november 2018

En vecka senare bär det av till Wales för en titelfight på Adrenalin Fight Night i Swansea. Där ställs Harila mot fjäderviktsmästaren och hemmafavoriten Philip Raeburn – en veteran som tidigare har fightats i både Cage Warriors och BAMMA.

 – Kommer vara en vecka mellan matcher och vet du vad, vi skiter i och skrattar, säger Jörgen Hamberg, huvudtränare på Västerås FightClub där “Bad Intention” håller till.

 – Jörgen är kung och hans mindset är alltid sten. Det är något som smittar av sig naturligt på många av hans fighters, säger Tobias Harila.


“Jag kan inte lova er nånting annat än att jag kommer göra mitt bästa för att slå huvudet av båda mina motståndare och garva medan jag gör det”

 – Tobias “Bad Intention” Harila


Do I have to say anything more? This is the main event and it will be something to remember. Phillip experience from…

Publicerat av Jörgen Hamberg Söndag 11 november 2018

Tillbaka efter tuff förlust på hemmaplan

Sist vi såg Harila fightas var i huvudmatchen på hemmagalan Fight Club Rush 3, där han förlorade en returmatch mot det norske stjärnskottet Kenneth Evensen via submission. Efter att ha åkt på sitt första nederlag som proffsfighter kände han först att han började bli rädd för att förlora – en känsla han ville bli av med.

 – Ska jag vara helt ärlig, Ashah, så känns det sjukt jävla nice att ha två matcher inbokade och dessutom veckan efter varandra. Jag älskar denna utmaning och ser väldigt mycket fram emot att leverera once again. Jag insåg efter förlusten att jag börjat bli en pussy som blivit rädd att förlora som proffs och ville inte vara den killen, för då är det inte kul att fightas längre. Så jag gjorde det roligt att fightas igen genom att boka in två proffsmatcher veckan efter varandra bara för att jag älskar det och jag får dubbla löner. Jag smäller två flugor i en smäll för jag kommer ju redan ner i vikt för första matchen, då kan jag stanna där i en vecka sen damma av två matcher i ett svep, förklarar Harila.

Vad händer om du blir skadad i Serbien?

 – Om jag skadar mig i första matchen? Nej, skulle inte tro det. Jag kommer avliva honom i Serbien fort, sedan åker jag vidare till Wales och tar bältet där och kommer hem till Sverige med ett record på 4-1 och ett bälte. Jag kan inte lova er något annat än att jag kommer göra mitt bästa för att slå huvudet av båda mina motståndare och garva medan jag gör det.

I now have two fights coming up. First one is 1 dec in Serbia and the other one just one week after. I want to stay…

Publicerat av Tobias " Bad Intention" Harila Söndag 11 november 2018

Relaterat:

Kolla in MMAnytt-podden #35 där vi intervjuar Tobias Harila!

Läs mer om Tobias Harila på MMAnytt:


En tidigare version av den här artikeln publicerades först på MMAnytt.se den 12 november klockan 12.35. MMAnytt var då först med att rapportera om matchen i Serbien, som idag blev officiell.

UFC Stockholm live streaming på Viaplay.se - Missa inte UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...