Tobias Harila förlorade returmatchen mot Kenneth Evensen via submission. Foto: Stefan Romare-MMAnytt / Fight Club Rush

Tobias Harila släpper härligt uttalande – efter tuffa förlusten

✅ EXKLUSIVT: Tobias Harila släpper ett alldeles underbart uttalande till MMAnytt ✅ Förlorade returmatchen mot Kenneth Evensen på hemmagalan FCR 3 ✅ "Jag ska till toppen och det finns inget annat. Jag tror på det av hela mitt hjärta"

Under kvällens huvudattraktion på Fight Club Rush 3 i Västerås fick vi se hemmafavoriten Tobias Harila ta sig an Norges Kenneth Evensen i ett returmöte i fjädervikt.

De båda möttes för första gången på Superior Challenge 17 i maj där Harila vann på teknisk knockout. Denna gång var det dock Evensen som fick revansch – då han kopplade en tight rear-naked choke som fick “Bad Intention” att tuppa av med endast en sekund kvar av den första ronden.

FCR3: Kenneth Evensen post fight Interview

Win for Norway! Kenneth "The Berserker" Evensen Post fight Interview. Ostrogonac Productions Fight Club Rush- FCR Davor Ostrogonac Zlatko Ostrogonac Jörgen Hamberg västerås fight club Frontline Academy

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Lördag 18 augusti 2018

Harila är förstås väldigt besviken efter nederlaget – men han vägrar att gräva ner sig och tappa fokus. Hans mål har inte ändrats överhuvudtaget: det är fortfarande att ta sig till toppen och inget annat som gäller för den talangfulla 24-åringen.

“Jag tacklar motgångar med glädje”

I ett exklusivt uttalande till MMAnytt skriver Harila:

“FUCK! Jag lovar, allt som sker sker av en orsak. Detta kommer göra mig större och starkare än någonsin. Jag är glad över allt som sker för det är menat att ske. Jag vet vart jag ska i framtiden och jag tacklar motgångar med glädje.

Jag skiter i, jag kommer fucking göra mig grej.

Jag vet att många säkert hoppades att jag skulle förlora. Och till alla dem: FUCK YOU! Jag kommer fortsätta göra min grej och säga vad jag tycker. Alla ni som supportar och gillar mig – tack så jättemycket! Ni är min energi.

Jag ska till toppen och det finns inget annat. Jag tror på det av hela mitt hjärta. Varje dag.”


LÄS MER: ”Hela j*vla Sverige gör fel – primadonnor som går en match om året!”

LÄS OCKSÅ: FCR 3: Harila vs. Evensen 2 – Fullständiga resultat


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara