Se presskonferensen i London inför Mayweather-McGregor LIVE på MMAnytt!

Floyd Mayweather och Conor McGregors världsturné fortsätter till London. Följ allt live klockan 20.00 här på MMAnytt!

De senaste dagarna har vi fått se tre presskonferenser i tre olika städer med Floyd Mayweather och Conor McGregor, inför deras stora superfight som går av stapeln den 26 augusti.

Presskonferenserna har varierat något enormt. Den första var en aning ljummen, den andra var fantastiskt underhållande – medan den tredje bara var absurd och rent katastrofal.

ANNONS

Med andra ord är det svårt att veta vad vi kan förvänta oss inför kvällen, men denna gång slipper vi å andra sidan hålla oss uppe under natten. Världsturnén kommer nämligen avslutas i London – med start redan klockan 20.00.

Följ allt i videon ovan!

Se alla de tidigare presskonferenserna här.

Besök MMAnytts Forum för att diskutera världsturnén och den kommande supermatchen!

Kategorier
Mayweather vs. McGregor

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
En kommentar
 • Eric Björklund
  14 July 2017 at 05:30

  Klart det ska bli skoj att se matchen men att den blivit uppblåst till dessa proportioner är ju bara löjligt. Att UFC 214 hamnar i skymundan för denna plojfest är sjukt.

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...