Pannie "Banzai" Kianzad. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Pannie Kianzad öppnar som underdog – inför historiska TUF-finalen

✅ Sveriges första The Ultimate Fighter-finalist knapp underdog hos Ohmbet ✅ Möter obesegrad amerikanska i TUF 28-finalen

Under fredagsnatten är det dags för finalen av The Ultimate Fighter 28: Heavy Hitters, där finaler i manlig tungvikt och kvinnlig fjädervikt avgörs.

På damsidan är det en historisk final för svensk MMA. Pannie Kianzad, som möter amerikanskan Macy Chiasson, är nämligen Sveriges allra första TUF-finalist. Nu har oddsen inför fjäderviktsmötet släpps hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet, där Kianzad öppnar som knapp underdog.

JUST NU: Alla som bettar 300 på MMA hos Ohmbet är med och tävlar om en drömresa till Las Vegas och UFC 232: Jones vs. Gustafsson 2 – läs mer här!

Två gånger pengarna på “Banzai”

Ohmbet är bettingsidan med världens bästa UFC-odds och där ger ett spel på Kianzad 1.99 gånger pengarna. Favoriten Chiassons odds ligger på 1.89.

Du som bettar 1000 kronor på Kianzad för alltså ut 1990 kronor om spelet går in, medan samma insats på Chiasson ger 1890 vid vinst.

Bägge fighters representerade Team Gastelum och var alltså lagkamrater i TUF-huset. Båda två var rätt dominanta i sina respektive två matcher hittills i turneringen och det lär med andra ord bli en spännande final som väntar oss.

TUF 28-finalen: Dos Anjos vs. Usman går av stapeln i Las Vegas. Surfa in på Ohmbet för samtliga odds inför galan!

Kategorier
OHMBETPannie KianzadSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara