Anderson Silva om sin nästa utmaning och framtid i boxningsvärlden!

✔ Finns flera alternativ för "The Spider" att välja bland!

I helgen segrade den forne UFC-mästaren Anderson “The Spider” Silva mot den erfarna boxaren Julio Cesar Chavez Jr. i en boxningsmatch på matchkortet Chavez Jr. vs. Silva: Tribute to Kings.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Mötet var galans huvudmatch och tog plats i The Jalisco Stadium i Guadalajara, Mexico. Detta var Silvas retur till sporten sedan han valde att gå skilda vägar med UFC.

Det skulle visa sig vara en en mycket lyckad retur då Silva gick alla ronderna ut mot den meriterade Chavez Jr. Efter åtta ronder stod det klart att “The Spider” var vinnaren och han tog hem ett delat domslut med siffrorna (77-75 77-75, 75-77).

Silva briljerade stundtals under matchen och bjöd på en underhållande show. Efteråt var han mycket glad och tackade sina coacher och träningskamrater.

– Jag är väldigt glad, speciellt för att jag tränade så hårt inför detta. Jag har aldrig slutat träna. Jag älskar mitt jobb och tränar hårt varje dag. Jag är så glad!

– Jag är tacksam och har stor respekt för mina träningskamrater och tränare. Det är så roligt att vara här idag och vinna samt visa min respekt, säger Silva till MMAFighting.


HETAST JUST NU


Anderson Silva lämnar dörren öppen för framtiden!

Silva är 46 år gammal och är en legend inom kampsportsvärlden. Han har gett så mycket av sitt liv för sporten han älskar och har inget mer att bevisa.

Vad som står näst på tur för “The Spider” när det kommer till att tävla återstår att se. Men Silvas nästa utmaning blir att hjälpa sin son förbereda sig för en uppkommande kickboxningsmatch.

– Jag vet inte vad framtiden håller, just nu ska jag åka hem och hjälpa min son att träna inför en kickboxningsmatch. Det kan hända att jag tävlar i jiu-jitsu härnäst eller så kanske det blir mer boxning. Just nu ligger allt mitt fokus på att hjälpa min son.

– Det finns inget mer för mig att bevisa. Boxningsvärlden har visat mig stor respekt och jag gav dem min respekt. Kanske att jag tävlar i boxning igen, jag är en fri man just nu och försöker alltid göra det bästa jag kan! Framtiden är fantastisk och allt är möjligt!

 

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Anderson SilvaNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara