UFC-fighter “Violent Bob Ross” gripen för bland annat rån och misshandel!

✔ Hade bara dagar tidigare öppnat upp på sociala medier ✔ "Allvarliga psykiska problem hela mitt liv"

Det kan komma att dröja innan vi får se UFC-lättviktaren Luis Pena tillbaka i oktagonen.

Igår greps nämligen “Violent Bob Ross” i Florida, misstänkt för bland annat rån, misshandel och ofog. The Ultimate Fighter 27-deltagaren är fortfarande inlåst men mer specifika detaljer kring hans brott finns inte tillgängliga för tillfället.

En polisman berättade för MMA Fighting att Pena blivit gripen efter ett anonymt tips. Det är ännu oklart om alla hans misstänkta brott utfördes under samma dag eller om de ackumulerats och slutligen ledde till hans gripande i fredags.

 — Den anonyma person som ringde in detta är antagligen inblandad i fallet och ville att han skulle hamna i fängelse, sade konstapel Christian Swinson till MMA Fighting.

Bara rånet har ett högsta straff på fem år i fängelse och 5,000 dollar i böter, ca. 43 000 kronor. Skulle brottet utförts med ett vapen kommer straffskalan att utökas. I kombination med resten av de misstänkta brotten kan Pena komma att dras med allvarliga juridiska problem och/eller fängelse framöver.


HETAST JUST NU


Tävlade under UFC Vegas 24 i april

Pena var senast i buren under UFC Vegas 24 i april då han mötte Alexander Munhoz och vann ett delat domslut. “Violent Bob Ross” har varvat vinster med förluster sedan han gjorde sin UFC-debut i mitten av 2018. Han har ett samlat matchfacit på 5-3 inom UFC.

Han har inte någon match inbokad och har den senaste tiden öppnat upp om sina psykiska problem på sociala medier. För bara tre dagar sedan skrev Pena att han sökt och fått hjälp med sina besvär.

 — Folk är inte bekväma med att prata om detta, men jag har haft allvarliga psykiska problem hela mitt liv, skrev Pena på Twitter. Nu har jag äntligen fått styrkan att få och acceptera den hjälp jag behövt under en lång tid. Om du kämpar [med psykiska problem], lär dig från mig. Det är okej att söka hjälp.

Varken UFC, Pena eller hans management har uttala sig om händelsen i skrivande stund.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...