Bisping om Ngannous medverkan i Jackass 4: “Testikeln skulle explodera!”

✔ "Hur mycket pengar skulle de behöva betala dig för att låta Francis Ngannou slå dig så hårt han kan på bollarna?

Nyligen kom det ut att Francis Ngannou kommer att synas i den nya filmen Jackass 4 som har premier den 22:a oktober.

I scenen han är med ska han släppa lös all sin kraft på en stackars Jackassmedlems testiklar. När Michael Bisping fick höra om den här skräckinjagande nyheten blev han minst sagt förvånad.

– Det här är löjligt, det är galet, sade Bisping på sin podcast Believe You Me. De kommer att låta Francis Ngannou slå dem på bollarna så hårt han kan. Det är galet, det finns ingen chans…Det är som att en Toyota Prius kommer mot dig i bra fart…och träffar dig mellan benen.

– Hur mycket pengar skulle de behöva betala dig för att låta Francis Ngannou slå dig så hårt han kan på bollarna, frågade Bisping sin podcast-kompanjon. Det finns ingen summa pengar, svarade Bisping själv.Testikeln skulle explodera! Den skulle explodera som en ballong. Om han slår dig med bara händer på testiklarna skulle det vara en dålig dag på jobbet.

Det är svårt att argumentera med Bispings utlåtande. Ngannou har nämligen satt världsrekord för det hårdaste slaget någonsin. Ett slag från honom mellan benen är verkligen definitionen av en dålig dag. Dock verkar det ändå finnas en summa som skulle få Bisping att tacka ja.

– Ja det finns det, men den (summan) är väldigt hög. Testiklarna är inte skapta för att klara av den smällen, sade Bisping. Jag vet inte hur hårt jag har blivit träffad i pungen, men det här inte så hårt. Det kan inte jämföras med att Francis Ngannou slår ett dödande slag.

Se hela diskussionen om Ngannous medverkan i Jackass 4, med Bisping här nedan!HETAST JUST NU


Hur mycket pengar skulle kräva för ett slag av Francis Ngannou mellan benen?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Francis NgannouMichael BispingSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...