Jon "Bones" Jones. Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports

Två titelmatcher klara för stor UFC-gala – Jon Jones återvänder!

✅ Svensk MMA-stjärna går toppfight samma kväll!

Den åttonde februari är det dags för en stor UFC-gala i Houston, Texas, som bland annat bjuder på den svenske MMA-stjärnan Ilir Latifis tungviktsdebut mot världsfemman Derrick Lewis. Nu står det även klart att kvällen toppas av två stora mästerskapsmatcher, där den dominanta Jon Jones är den som försvarar bältet i huvudnumret.

Jones kommer ta sig an den obesegrade titelutmanaren Dominick Reyes, vilket UFC-bossen Dana White ska ha bekräftat för organisationens sändningspartner ESPN.

Nyligen stod det dessutom klart att den delade huvudattraktionen blir en titelfight i damernas flugviktsdivision, där den spektakulära Valentina Shevchenko utmanas av världsettan Katlyn Chookagian – något som rapporterades under fredagsmorgonens inslag av MMAnytts “Medan du sov”.

Tror ni Jon Jones och Valentina Shevchenko kommer försvara sina UFC-bälten igen – eller kan någon av utmanarna lyckas skrälla? Kommentera!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Jon JonesSenaste NyttValentina Shevchenko

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara