Khamzat både dissar och hyllar Conor McGregor – efter skandalen!

✔ Efter flera uppmärksammade skandaler: "Omöjlig att respektera - som person"

Den svenska UFC-stjärnan Khamzat Chimaev har blandade känslor om Conor McGregor.

Den irländska superstjärnan är på nytt i hetluften efter att han står misstänkt för att ha slagit en kändis-DJ under sin vistelse i Italien. DJ:n Francesco Facchinetti säger att han spenderat en längre stund med UFC-stjärnan när han plötsligt och oprovocerat blev attackerad.

– I natt klockan 02.30 blev jag attackerad av Mr. McGregor, skrev Facchinetti om händelsen. Den världskända superstjärnan Conor McGregor slog mig i ansiktet och bröt min näsa framför tio vittnen, hans vänner och säkerhetsvakter. Han attackerade mig helt plötsligt utan anledning efter att vi stått och pratat med varandra i två timmar och haft mycket roligt tillsammans.

Facchinetti har nu valt att polisanmäla McGregor, den senaste i raden av skandaler som omgärdat UFC-stjärnan den senaste tiden. I september hamnade McGregor i ett annat uppmärksammat bråk då han kastade en drink och försökte attackera musikern Machine Gun Kelly på en MTV-gala.

I en intervju med Zuba TV blev Khamzat tillfrågad om McGregor. Khamzat sade att han hyser respekt för vad “The Notorious” åstadkommit i buren men att han inte finner samma uppskattning för honom som person.

 — Tycker jag om Conor som atlet? Ja, han har uppnått allting i UFC, svarade Khamzat på ryska*. Han var mästare i två viktklasser. Det respekterar jag med honom. Men det är omöjligt att respektera honom som person.

* Översatt från ryska av Championat

RELATERAT


Vad står näst för Khamzat och Conor McGregor?

I helgen kommer Khamzat att återvända till buren då han tar sig an kinesen Li Jingliang under UFC 267. Matchen är hans första på över ett år och kan komma att bli startskottet för Khamzats väg till en UFC-bälte. “The Leech” Jingliang är rankad elva i welterviktsklassen men Khamzat tävlar även i mellanvikt.

McGregor håller just nu på att återhämta sig från det benbrott han ådrog sig i sin senaste match mot Dustin Poirier i juli, hans andra raka förlust. Han förväntas att bli borta i närmare ett år men säger själv att han siktar på tidigare än så.

UFC-chefen Dana White har sagt att han är öppen för en fjärde match mellan Poirier trots att McGregor nu förlorat två gånger i rad mot “The Diamond”. Poirier kommer att slåss om lättviktstiteln i december.


Missa inte: Paulo Costa avslöjar anledningen till viktmissen – precis som utlovat!


Speltips inför UFC 267: Khamzat vs Li Jingliang

Elfterankade Li Jingliang står näst för det svenska stjärnskottet Khamzat Chimaev som gör sin efterlängtade retur till buren efter mer än ett år borta från tävlan.

Inför matchen har MMAnytts samarbetspartners tagit fram odds inför welterviktsdrabbningen. Khamzat är storfavorit trots att kinesen har mycket mer erfarenhet av högre motstånd och knockade Santiago Ponzinibbio i sin senaste match.

Varför inte visa ditt stöd för Khamzat genom att lägga en insats på den talangfulla svensken? Eller tror du att Jingliang kan komma att ta hem det? Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorKhamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...