Khamzat ger Dana White ett galet förslag: “Låt oss göra ALLA förbannade!”

✔ Kan Khamzat få med UFC-chefen på sin idé?

Succésvensken Khamzat Chimaev vill slåss tre gånger under en kväll och vill få UFC-chefen Dana White att acceptera förslaget.

Med två rekordsnabba vinster och en 17-sekunders knockout så har “Borz” Chimaev kommit att etablera sig som en av organisationens hetaste namn.

På sociala medier så skriver det svenska stjärnskottet att han istället för EN motståndare vill ta sig an tre stycken. Turneringar med flera matcher under en och samma kväll var UFCs grundformat men kom sedan att bytas ut mot enstaka matcher.

Khamzat uppmanar White att ta tillbaka formatet och tror dessutom att det hade fått många att gå i taket.

 – Jag vill slåss mot tre killar under en och samma kväll, som på gamla goda tiden. Låt oss göra alla förbannade – vi kör Dana White!


Relaterat


White: Khamzat går huvudmatch i november

Alla inväntar otåligt på nästa steg för Khamzat. Det var först rapporterat att han skulle återvända till buren i december men sedan sade White att de siktade på november istället. Matchen kommer att bli hans första huvudmatch och ytterligare ett stort steg i hans UFC-karriär på väldigt kort tid.

Det har dock varit svårt att hitta en motståndare åt Khamzat. Niorankade Neil Magny är en av de få rankade fighters som öppet sagt sig vara villig att ta sig an Khamzat inom den planerade tidsrymden, medan ex-mästaren Chris Weidman accepterat matchen – fast i januari.

 

Skulle du vilja se turneringsformatet tillbaka i UFC?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara