Foto: Stefan Romare-MMAnytt

Dramat inför AKFC 3 – Hamza Bougamza flyger in i sista sekund!

✅ Tar fighten - bara timmar innan invägning! ✅ Hoppar in mot Bellator-rutinerat motstånd

Det drar ihop sig inför AK Fighting Championship 3 i Göteborg! MMA-uppstickaren kommer i morgon onsdag bjuda på en blandgala med spännande matcher i flera kampsporter, och nu står det klart att galans matchkort får en intressant förändring i sista sekund.

Man flyger nämligen in Rinkebys stolthet, Hamza Bougamza, i sista sekund.

På bara några timmars varsel flyger Bougamza ner för att väga in och ta sig an Binh Son Le – en Bellator-meriterad hemmafighter. Detta efter att Les ursprungliga motståndare, Davud Idibekov, tvingats dra sig ur galan.

View this post on Instagram

This just happened 👀 Hamza Bougamza steps in 5 hours before the weigh-ins to fight Bellator fighter Binh Son Le!!!

A post shared by AK Fighting Championship (@akfightingchampionship) on

“Höjer ett redan starkt matchkort”

– Vi ringer och väcker Hamza med beskedet vid elvatiden i morse. Utan att tveka tackar han ja och hoppar på flygen på Arlanda. Hamza blev ju sjuk inför sin tilltänkta match i Stockholm, så det känns riktigt kul att få in honom på morgondagens gala istället och hans medverkan höjer ett redan starkt matchkort, säger Alexander Khalaf, promotor för AK Fighting Championship, till MMAnytt.

Khalaf bekräftar att matchen mellan Bougamza och Le går i catchvikt på 62,5 kilo.

Invägningen inför AK Fighting Championship 3 går att följa live vid klockan 18.00 på MMAnytts Facebook-sida. Galan toppas som känt av ett grapplingmöte mellan UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson och MMA-talangen Anton Turkalj.


Mer om AK Fighting Championship 3:


 

Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara