Så ska Sveriges BMF koras: “Vi kör, för fan!”

✅ Planerar svensk stormatch - om unika titelbältet

Det verkar som att det bara är en tidsfråga innan de svenska fjäderviktarna Fernando Flores och Tobias Harila drabbar samman – för att avgöra vem som är MMA-Sveriges “BMF”.

Eller “Sweden Bad Boy”, rättare sagt.

Det var i ett exklusivt reportage här på MMAnytt som Flores utnämnde sig själv till landets “baddest motherf*cker” – inspirerad av UFC:s nya titel som skapades för Jorge Masvidal vs. Nate Diaz. I samma intervju utmanade han även Harila, som var snabb med att acceptera.

I en intervju med MMAnytt bekräftar nu Jörgen Hamberg, en av arrangörerna bakom FCR, att man genast inlett förhandlingar med samtliga inblandade parter – för att så snart som möjligt få till svenskmötet. Genom en av sina huvudsponsorer, varumärket Bad Boy, planerar man även att ta fram ett unikt bälte för segraren mellan Flores och Harila.

Varken tid eller plats har i skrivande stund spikats för FCR 6, även om Hamberg i intervjun nämner den 29:e februari som ett potentiellt datum.

Kolla in intervjun med Jörgen Hamberg i videon ovan!


Mer om Sveriges BMF:


Glöm inte att prenumerera på våra YouTube-kanaler – MMAnytt och MMAnytt TV – för fler exklusiva MMA-videos!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
ExklusivtFight Club RushSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara