KLART: Tobias Harila möter Fernando Flores om “Bad boy”-titeln!

✅ Sveriges Bad Boy ska koras i Bombardier Arena nästa år

För cirka en månad sedan skulle veteranen Fernando Flores gå en titelmatch mot Frantz Slioa på AK Fighting Championship 3.

I sista stund tvingades Slioa dra sig ur, varpå Flores stod utan match.

I det efterföljande reportaget av Ashah Tafari utnämnde sig Flores till Sveriges “BMF” – “baddest mothef***er in the game”.

Vid självutnämningen utmanade Flores även en annan “BMF” – nämligen Tobias Harila. Harila accepterade gladeligen utmaningen ganska omedelbart.

“Riktigt skön artikel av MMAnytt.se och Fernando Flores. Fernando, du verkar vara riktigt skön och stenhård. Självklart antar jag den utmaningen för att visa vem som är “the BMF of Sweden”. Även om jag diggar din stil så måste jag såklart göra allt jag kan för att slå av huvudet på “El Toro”. Jag såg att du gärna ville slåss om ett bälte. Bälten är fett. Fight Club Rush, ni vet att jag är en BMF och efter vad jag läst så förstår jag att du också är det Fernando. Det finns inte allt för många av dem. FCR make it happen! FCR 6 main event eller vad säger ni?” skrev Tobias Harila i ett Facebook-inlägg som reaktion på utmaningen.


LÄS OCKSÅ: Utnämnde sig till Sveriges “BMF” – utmanas nu av två toppnamn!

Harila tränar till vardags på Västerås Fight Club och huvudtränaren Jörgen Hamberg är även promotor för galan Fight Club Rush.

Hamberg och Fight Club Rush var snabba med att anamma BMF-flugan som startats av UFC – men ville ändå göra det lite eget. I samarbete med klädmärket Bad Boy Nordics, som är huvudsponsor för Fight Club Rush – meddelade Hamberg att det blir ett svenskt Bad Boy-bälte.

I en intervju med MMAnytt berättade Hamberg att han siktade på att anordna galan den 29:e februari – och för några timmar sen blev galan och huvudmatchen officiell.

Den 29:e februari 2020 anordnas Fight Club Rush 6 i Bombardier Arena i Västerås.

OFFICIAL! Tobias Harila vs Fernando FloresWho is the BAD BOY of Sweden? Buy Your Ticket at: https://www.ticketmaster.se/event/fcr6-fight-club-rush-6-biljetter/567919

Publicerat av Fight Club Rush- FCR Onsdag 18 december 2019

Vem blir Sveriges Bad Boy? Tobias Harila eller Fernando Flores?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...