UFC-fighter “Violent Boss Ross” gripen av polis – för andra gång på fyra månader!

✔ Är detta slutet för The Ultimate Fighter-deltagaren?

UFC-fighter Luis Pena fortsätter att hamna i strålkastarnas ljus av helt fel anledningar.

I helgen blev The Ultimate Fighter 27-deltagaren gripen och tagen till häktet för andra gången på fyra månader. Han är denna gång misstänkt för ringa misshandel och våld i hemmet.

Båda fallen är alltså klassade som misdemeanors, vilket är brott som oftast inte leder till åtal utan resulterar i böter eller liknande. Det var vid lördagsnatten som polisen fick in ett samtal om bråk.

 — På plats tog konstaplarna kontakt med flera personer, meddelade den informationsansvariga på Broward County till ESPN. Luis Antonio Pena greps senare och omhändertogs, Pena transporterades till fängelset och är misstänkt för misshandel och våld i hemmet. En utredningen pågår.

“Violent Bob Ross” Pena greps även i juni, då misstänkt för bland annat rån och misshandel. Det har rapporterats att hans flickvän var inblandad i det första målet, men det är oklart om det även gäller för detta fall. Strax innan sitt första gripande hade Pena öppnat upp på sociala medier om sina psykiska problem.

Varken UFC, Pena eller hans management har uttala sig om händelsen i skrivande stund.


HETAST JUST NU


Vad står näst för Luis Pena i UFC?

Luis Pena har inte tävlat sedan april 2021 då han vann ett delat domslut över Alexander Munoz och har för närvarande ingen match inbokad.

“Violent Bob Ross” fick sitt genombrott i The Ultimate Fighter 27: Undefeated. Han vann sin enda match men kom sedan att skada sig såpass mycket att han inte kunde fortsätta. Han fick dock ändå chansen att göra UFC-debut och vann via submission i första ronden.

Sedan dess har Penas resultat varit blandade. Han har vunnit två av sina fyra senaste och testat positivt för marijuana. Det återstår nu att se om UFC väljer att behålla Pena eller går skilda vägar med honom efter ytterligare ett övertramp.

 

Tycker du UFC borde göra sig av med Pena?

 


Conor McGregor reagerar på Fury vs Wilder III – och pikar Dustin Poirier!


Odds inför alla UFC-galor

Du har väl inte missat att MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard nu ger odds inför alla UFC-galor?

Kolla bland annat in oddsen för Khamzat Chimaevs UFC-comeback den 30:e oktober. “Borz” Chimaev är storfavorit med 1.37 medan hans motståndare Li Jingliang ger 3.65 gånger pengarna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...