Foto: Mazdak Cavian

Exklusivt: Zebaztian Kadestam möter toppfightern Luís Santos under One Championship

Den svenska Welterviktaren Zebaztian Kadestam kommer inom kort att åka till Singapore för att ta sig an den mycket farliga MMA-veteranen Luís Santos under One Championship: Dynasty of Heroes

Den svenska MMA-fightern Zebaztian Kadestam är redan på jakt efter att återvända till vinstkolumnen då han om en vecka åker till Singapore för att ta sig an MMA-veteranen Luís Santos som har över 70 professionella MMA-matcher på sitt CV.

Till MMAnytt.se säger den 26-åriga ”The Bandit” Kadestam att det känns bra och att han endast ser möjligheter då han tar sig an Santos under One Championship: Dynasty of Heroes den 26 maj.

Du kan se hela matchkortet här nedan:

Kadestam tar med sig sju avslut till Singapore

Den 1 april tävlade Kadestam under Superior Challenge 15 då han tog sig an finländaren Juho Valamaa, ett spännande möte som slutade med en submissionvinst för Valamaa.

Kadestam låter dock inte motgången hindra hans framfart inom MMA-världen och han kan nu bryta ny mark om han imponerar mot brasilianaren Santos.

Santos har just nu två raka vinster efter att hans titelmatch mot Ben Askren sluta snöpligt med en ögonpetning som stoppade matchen. Innan titelmatchen hade Santos sju raka och brasilianaren har inte förlorat på fyra år.

Vi kommer att ta ett snack med Kadestam inom kort, har du några frågor till en av Sveriges mest intressanta welterviktare?

 

Vi på MMAnytt.se önskar ”The Bandit” lycka till i Singapore!

 

 

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Svenska Fightersz-Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]