Ilsknar till – efter fusket: “Han kan åka hem!”

✅ Talangen inte glad över motståndarens fulspel ✅ Hånet: "Slog sänder honom ändå"

Forca Fightings Bartosz Wojcikiewicz lyckades under helgen kamma hem sin fjärde raka vinst, när han i lördags besegrade peruanen Wilbert Huaman via enhälligt domslut på Superior Challenge 19 i Stockholm.

Den svenske talangens vinst var övertygande. Detta trots motståndarens fulspel i rondpausen – då Huamans hörna dränkte honom i vatten, vilket gjorde det svårare för Wojcikiewicz att kontrollera grapplingen.

“Bra försök”

– Han var så jäkla hal. … Men skitsamma, jag slog sönder honom ändå, sa Bartosz Wojcikiewicz bland annat i sin segerintervju med MMAnytts Sebastian Vendel-Martinez.

– Han kan åka hem. Han var tuff som fan, jag tar inte det ifrån honom. Men man måste göra det man måste för att vinna mot mig, så bra försök, fortsatte han.

Kolla in hela intervjun med “The Destroyer” i videon ovan!


LÄS MER: Talangen ryter till – vill se hårdare dopingkontroller i Sverige

LÄS OCKSÅ: Superior Challenge 19: Fullständiga resultat


 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Svara