Conor McGregor rasande efter hånen: “Att jämföra mig med detta piss!”

✔ "Lägg mig i Hall of Fame"

Det verkar som UFC-stjärnan Conor McGregor tog alla hån gällande hans basebollkast väldigt hårt.

Det var tidigare i veckan när McGregor gästade en basebollmatch i Chicago som han fick chansen att slänga iväg det ceremoniella första basebollkastet (first pitch). Ofta är det kändisar som får möjligheten och det är något som sällan tas på för stort allvar.

McGregor missade dock med enorm marginal och fansens hån öste ner via sociala medier. Många jämförde det usla kastet med det som rapparen 50 Cent gjorde – som ansetts av många som sämsta “first pitch” någonsin.

Det var jämförelser som McGregor absolut inte uppskattade.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)


HETAST JUST NU


“Den mest kraftfulla och snabbaste ‘first pitch’ av alla”

I ett långt inlägg på sociala medier bemötte McGregor hånen med störst möjliga allvar.

– Fräckheten att jämföra mig med detta piss, skrev McGregor. Bara att sätta bild mot bild avslutar detta. Min, minus träffsäkerheten, var den mest kraftfulla och snabbaste “first pitch” av alla dessa atleter/artister genom åren. Det finns ingen jämförelse. Jag krossar dem upp och ner i Forbes det gör jag. Få hit Messi. Krossad. Cris. Krossad. Federer. Dubblad. Mest makt genom historien. Lägg mig i Wrigleys Hall of Fame för den raketavlossningen. Bredvid lite av det där fina, röda teglet. Mahogny ramen av ek. Wimbledon linjer i gräset. Det stora Wrigley-planet påminner mig om gräset på min mark i Irland. Oklanderlig.

– Nåja, tillbaka till basebollplanen, fortsatte McGregor. Gift. Lugn. Balans! Guldtackan från Patek [klockan] flög nästan av mig, så snabbt och kraftfullt var det! Jag hade tagit tillbaka den till [Philippe Patek] för justering men den görs inte längre. Sällsynt. Jag köpte den för 80,000 [pund] hos Weirs juvelerare i Irland idag är den värd närmre 500,000. Och [värdet] stiger. Fifty [cent] har en schysst Hublot [klocka] också. Big bang. Småstålar 50 Cent. En har makt. En är medieansvarig för någon tv-serie “Power”.

– Ni vet vad det är. The Mac i Chicago!

Under de senaste åren har McGregor blivit nästan lika känd för sina kontroverser som sin fighting.

För drygt en och en halv vecka sedan närvarade McGregor på MTV Video Music Awards där han hamnade i bråk med artisten MGK. Han har också, enligt många inom MMA-världen, gått över gränsen i sin fejd med Dustin Poirier genom att smutskasta motståndarens fru.

McGregor har också tweetat respektlösa saker om Khabib Nurmagomedovs avlidne far.

Det beteende som UFC-stjärnan uppvisat har skapat oro hos många. Han har endast vunnit en utav sina fyra senaste matcher och det är möjligt att matchstatistiken i kombination med kändislivet påverkat honom negativt. Det återstår att se hur och när han återvänder till oktagonen.

Tar Conor McGregor fansens hån på för stort allvar?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...