Kevin Holland välkomnar kritiken: “Om ni inte gillar det kan ni dra!”

✔ VIDEO: Se Hollands tidigare snack under matcher! ✔ Holland vill gå ner i viktklass och har motståndare i sikte!

Kevin Holland har inga planer på att ändra sitt beteende under sina MMA-matcher, trots stark kritik.

Holland förlorade sin senaste match mot Derek Brunson via enhälligt domslut. Brunson dominerade hela matchen och lyckades gång på gång få ner Holland på mattan.

Trots Brunsons överlägsenhet fortsatte Holland att konstant prata både med sin motståndare och UFC-profilerna i publiken. Mellan ronder och under matchen försökte han få råd från Khabib Nurmagomedov. Även om det var underhållande för publiken hjälpte det inte Holland att etablera sig i matchen.

Holland fick kritik för sitt beteende från bland annat UFC:s president Dana White. Trots det meddelar han vid två separata tillfällen på sociala medier att han inte kommer ändra beteende. Han uppmanar även kritikerna att förbättra sina påhopp.

 –  Ni kan bättre än så. Släpp ut det. Ju mer kritik desto bättre, säger Holland.

–  Jag kommer aldrig att sluta snacka, sade Holland med ett leende. Om ni inte gillar det kan ni dra!


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av kevin holland (@trailblaze2top)


HETAST JUST NU 


Kevin Holland har pratat under matcher förut

Det är inte första gången Holland utrycker sig verbalt under en fajt. I sin senaste vinst mot Ronaldo “Jacaré” Souza kastade han iväg en kommentar strax innan han knockade Souza.

Utöver matchen mot Souza har Holland vid flera tillfällen använt sig av sin pratglada mun.


Kevin Holland funderar på att gå ner i viktklass

Efter förlusten mot Brunson meddelar Holland under en intervju med ESPN (via MMA Fighting) att han funderar på att gå ner till weltervikt. Nu slåss han i mellanvikt, ca. 83,9 kg.

Den första han vill möta är Belal Muhammad.

– Ärligt talat, jag vill få en nutritionist och försöka mig på [weltervikt]. Grabbarna är tunga i [mellanvikt], men det är inget jag inte kan hantera.

– Så om jag kunde prova på [weltervikt] vore det grymt, fortsatte Holland. Belal nämnde mig i uppbyggnaden inför sin senaste fajt. Jag kommer ifrån en förlust, vi ville slåss förut – varför inte göra det nu?

 

 

Vad tror du Kevin Holland gör härnäst?

 

Kategorier
Kevin HollandSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara