Dillon Danis hån av Khamzat Chimaev blir minst sagt misslyckat

✔ Den svenska supertalangen ger snabbt svar på tal! ✔ Fansen backar upp Chimaev

Khamzat Chimaev är namnet på allas läppar och det betyder att man får handskas med MMA-profiler som Bellators Dillon Danis.

Efter ännu en dominant uppvisning i helgen, där Chimaev bland annat slog UFC-rekord och tog hem ytterligare en bonus, så ligger världen vid det svenska stjärnskottets fötter.

Men när hyllningarna strömmade in efter hans krossande vinst mot den nordirländske debutanten Rhys McKee så valde “El Jefe” Danis att istället komma med ett kaxigt uttalande.

 – Jag skulle lätt kunna avsluta Chimaev via submission, skrev Danis på Twitter

Danis måste dock ha kunnat räkna ut att hans försök till hån skulle få ett rejält bakslag. Han MMA-debuterade i april 2018 och har sedan dess endast gått ytterligare en match.

Medan Danis två vinster Bellator-buren inte är fy skam så är det svårt att jämföra dem med Chimaevs uppvisningar i UFC, något som fans inte var sena med att poängtera ut.


Relaterat till Dillon Danis och Khamzat Chimaev


Khamzat Chimaev ger Dillon Danis svar på tal

Det tog inte lång tid innan Chimaev själv besvarade Danis med en skoningslös replik:

 – Jag krossar dig med mina ögon stängda!!!!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara