VIDEO: Är detta det mest regelvidriga och brutala knä du någonsin sett?

✔ Före detta UFC-fightern brutalt knockad i sin LFA-debut ✔ Motståndaren firar!

Att MMA är en sport med höga insatser är en värdering i underkant. Fighters tävlar med sin hälsa som insats och det fick sannerligen den före detta UFC-fightern Boston Salmon uppleva på ett brutalt sätt.

Efter att ha förlorat två raka UFC-matcher så kom “Boom Boom” Salmon att förlora sitt kontrakt med den världsledande organisationen. I helgen gjorde han sin LFA-debut och tog hem vinsten, men säkerligen inte på det sätt han tänkt sig.

Salmon tog sig an Shawn West under LFA 84 i en underhållande match. I andra ronden så fick sig dock mötet ett abrupt slut då båda fighters slog varandra samtidigt och Salmon åkte i mattan. West sprang mot den skadade Salmon och landade ett brutalt knä med förödande effekt.

Shawn verkade inte förstå sitt övertramp och firade “vinsten” genom att hoppa upp på buren. Han kom senare att diskvalificeras och Salmon tilldelades vinsten via diskvalifikation.

 

Är detta det mest regelvidriga och brutala knä du någonsin sett?

 

Relaterat: 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttVideo

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara